COACHING:
Je herinnert je weer wat bij je past en doet het ook

TESTIMONIAL

Met een paar korte vragen kwam Wilmie tot de kern.
Snel en doeltreffend. Met humor en deskundig was het steeds raak wat ze zei.”

– Marjo Severijn – Beleidsadviseur

Coaching

Alle ervaringen die we opdoen nemen we als het ware mee en die slaan we ergens op in ons systeem. Sommige ervaringen helpen je om makkelijker nieuwe stappen te zetten, andere belemmeren je eerder om nieuwe stappen te zetten.

Als ik je coach ga ik met je op onderzoek uit. Wat dient je? Wat belemmert je? Wat zit er onder? Waar word je echt blij van? Praten is één manier is om te vinden wat je zoekt, maar zeker niet de enige manier. Ons hoofd weet niet alles. Om in beweging te komen is soms letterlijk beweging nodig.

Jezelf echt toestemming geven om het anders te doen, valt niet altijd mee. Nieuwe wegen bewandelen en jezelf verrassen ik help je je plezier hierin terug te vinden.

We maken het concreet en gaan voor resultaat, dat kan sneller dan je denkt (als je er niet te hard over nadenkt)!

Om iets van deze wereld te begrijpen kwam ik op enig moment bij het thema Leiderschap. Ik ontdekte dat ik niet continue de beste leiders om me heen nodig heb, maar mijn eigen leiderschap, ofwel persoonlijk leiderschap is belangrijk om zelf mijn bijdrage te kunnen leveren aan een wereld waar ik in wil leven. Steeds van binnen naar buiten. Eerst jezelf onderzoeken, dan de interactie met de ander, je invloed op een groep (of team) en hoe je de vernieuwende stappen kunt zetten die gevolgd worden?

In mijn koffer zitten vele opleidingen en ervaringen. In 2001 heb ik een stevige trainers/coachopleiding gedaan. In mijn fulltime trainers/coachfunctie heb ik vervolgens vele jaren gewerkt. Daarna heb ik een tijd veel Video Interactie Begeleiding gewerkt. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar senior coach niveau en heb me voortdurend bijgeschoold. 

Dat wat ik inzet wordt steeds meer ondergeschikt aan wie ik ben en wat ik intuïtief op voel borrelen. Door de opleiding Instrument van Hulp (ITIP) merk ik dat ik nog meer kan belichamen wat mijn ‘werking’ is.

Laagdrempelig, snel, met humor en inspirerend is wat ik vaak terug hoor.

In overleg zoeken we de plek die klopt. Ik werk landelijk, waarbij ik regelmatig werk vanuit Kasteel Kaldenbroeck.

Ik nodig jou daar graag uit.

Wilmie Colbers

Colbers Consultancy
info@colbersconsultancy.nl
telefoon: 06 - 12 15 35 60
k.v.k. 62768646